FANDOM


Template:Header S Tom Waes kruipt opnieuw in de huid van zijn alter ego: 'de agent'. Hij deinst er niet voor terug om op de zeedijk enkele toeristen aan te pakken. Maar ook Jan heeft heel wat in petto voor de nietsvermoedende Vlaming. Als de man met de grote gsm, maakt hij een skipiste onveilig en als de 'Joeri' vindt hij te moeten instaan voor de veiligheid op een bingoavond voor bejaarden. Koen klust opnieuw bij als museumgids en brengt menig kunstliefhebber van de wijs met zijn fratsen. Tom Waes interviewt Antoine Denerdt, burgemeester van Kruibeke, maar zoals gewoonlijk loopt het gesprek danig uit de hand. Dat gebeurt eveneens wanneer Tom Bo Coolsaet interviewt over de 'nieuwe vrouw': een medewerker van Tom wordt immers prompt aangevallen door een gevaarlijke hond en Bo's reactie spreekt boekdelen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.