FANDOM


Seizoen 1 - Aflevering 5HEADER Paul Jambers brengt het levensverhaal van Eliane. In 1996 bracht hij een eerste bezoek aan domein Sparrenheuvel, een oud landhuis verscholen in de bossen. De toen 72-jarige Eliane, de enige dochter van een rijke familie uit het Leuvense, leefde er temidden van haar dieren: paarden, twee ezels, enkele katten en vijftien honden. Vijftien jaar later stapt Jambers over dezelfde oprijlaan. Op domein Sparrenheuvel is het stil. De houten poort is vergrendeld. Eliane had met de mensen in de omgeving weinig contact, behalve met haar verre buurman. Hij heeft de sleutel van Sparrenheuvel in zijn bezit en laat Paul de nu volledig vervallen villa zien. Alles ligt er bij zoals op de dag dat de man Eliane in augustus 2008 aantrof. Paul heeft ook een gesprek met Astrid, één van de weinige mensen die vanaf 2002 vaak op bezoek ging bij Eliane.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.