FANDOM


Seizoen 1 - Aflevering 7HEADER In de zevende aflevering staat onder meer Armand centraal. In 1994 zocht Paul Jambers hem voor de eerste keer op. Hij kwam aan de kost als handelaar in erotica, snuisterijen en feestartikelen, maar was vooral gepassioneerd door exclusieve en extravagante kledij. Hij was als het ware een kledingfreak. Hij had er altijd van gedroomd om mannequin te worden en trakteerde Paul Jambers op een privémodeshow. Zijn bontjas in wolf was één van zijn lievelingsstukken. Achttien jaar na die bewuste modeshow wordt Paul Jambers opnieuw verwacht bij Armand. Plaats van afspraak is dit keer een serviceflat, want Armand woont niet meer in zijn appartement. Het is een speciale dag, want Armand wordt gevierd en geeft in het bejaardentehuis een modeshow met zijn eigen kleding. Zenuwen heeft hij niet op de catwalk. Paul Jambers ziet hoe hij vreugde brengt in het bejaardentehuis en van de aandacht geniet. Het wordt het laatste optreden van Armand, want een paar maanden later is hij ziek en is hij verhuisd naar een kleine kamer in het bejaardentehuis. Tijdens hun gesprek heeft Paul het met Armand over het teruggetrokken leven dat hij heeft geleid en wil hij weten of Armand het ontbreken van vrienden en van een partner als een gemis heeft ervaren. Van zijn indrukwekkende kledingcollectie is alleen de mantel in wolf overgebleven.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.