FANDOM


Seizoen 4 - Aflevering 2HEADER Aan de voet van een uitgestrekt natuurgebied in Navarra, in het noorden van Spanje, ligt B&B Palacio de Riezu, met Stef (49) als trotse eigenaar van zijn Casa Rural. Hier kan je rustig overnachten in een van de vier verzorgde kamers en in de ochtend genieten van het ontbijt met streek- en ecoproducten. Het pand waarin Stef zijn B&B uitbaat, was het voormalige paleis van een rijke aristocratische familie en dateert uit de 16de eeuw. Stef blies het nieuw leven in, maar maakte er een punt van om de originaliteit van het huis en diens 500-jarige geschiedenis te behouden. De Brabander is ornitholoog in hart en nieren, en het is die passie die hem tot in Riezu heeft geleid. Een passie die hij natuurlijk graag met zijn gasten wil delen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.