FANDOM


Seizoen 4 - Aflevering 20HEADER Deze week: Zuid-Spanje: Tussen Sevilla en de Costa del Sol, in het Andalusische stadje Ronda, weerklinken de eerste deunen van Enfrente Arte, de aparte herberg van de kunstzinnige Antwerpse vrienden Filip en Dimitri. Rock & Roll aan de Costa del Sol, want muziek heeft deze jongens naar Spanje gelokt. Filip had begin jaren '90 een managementkantoor en in 1997 kwam hij op het idee om zelf een recording studio uit de grond te stampen in Spanje, met slaapgelegenheid. dEus heeft er bijna een jaar gezeten en ook Arid, Vive la Fête, Buscemi, Millionaire en de Britse band Lamb logeerden er. Ondertussen stapte Filip uit de muziekbusiness en stelde hij zijn hotel open voor gasten. Dimitri, die enkele keren als muzikant in Enfrente Arte belandde, bleef er plakken en staat dagelijks in voor het ontvangst van de gasten terwijl Filip meer achter de schermen werkt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.