FANDOM


Seizoen 4 - Aflevering 21HEADER Met 'Vier in Bed' toert deze week in Zuid-Frankrijk. De 40-jarige Luc en Ulrike Dhondt bijten de spits af met hun B&B 'L'Élémentaire, die ze uitbaten in het dorpje Charensat. Hun vijf ruime gastenkamers zijn genoemd naar de natuurelementen: hout, vuur, aarde, lucht en water.'L'Élémentaire' verwijst naar het meest noodzakelijke, de basis van het leven, iets wat voor Luc en Ulrike enorm belangrijk is. Samen met hun kinderen Gunnar, Julie en Rosie namen ze een tijdje geleden een nieuwe start in dit vulkanengebeid van de Auvergne. In België werkte Luc als verkoper van industriële gebouwen en Ulrike als bankbediende, maar zij miste de menselijke aanpak in haar werk. Het koppel keek uit naar iets anders en speelde met het idee om naar het buitenland te trekken en daar een B&B te openen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.