FANDOM


Seizoen 4 - Aflevering 3HEADER Een vlotte Gentse en een rasechte Catalaan runnen samen in Mollet de Peralada nabij Girona hun B&B en restaurant Mas Renart. De 40-jarige Elke bracht als zevenjarig meisje haar vakanties door in Spanje en werd zo verliefd op de streek. De liefde was zo groot dat ze onmiddellijk na haar studies Tuinarchitectuur besloot om België te verlaten en zich voorgoed op Spaans grondgebied te vestigen. Initieel was dit met de gedachte om tuinen aan te leggen en rozen te kweken, tot ze Lluìs tegenkwam. Het koppel runt Mas Renart samen: Elke neemt het B&B-gedeelte voor haar rekening, terwijl Lluìs (39) in de keuken van het aansluitende restaurant staat. Haar rozenkwekerij gaf Elke op, maar de liefde voor bloemen hield stand. In de vijf luxueuze kamers komen de passies van haar en Lluìs sterk naar voren, want de inrichting staat volledig in het teken van rozen en wijn.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.