FANDOM


Seizoen 4 - Aflevering 36HEADER Op een berg te midden van het natuurpark Serra d' Aire é Candéeiros, op een uurtje rijden van Lissabon, baten Gerd en Patrick de typisch Portugese B&B 'Casa do Largo' uit. Gerd komt oorspronkelijk uit Antwerpen, Patrick uit Kessel-Lo. Hun aanpak is zeer persoonlijk en het koppel nodigt de gasten dan ook echt uit in hun huis. 'Een kitschy poppenhuisje', noemt Gerd het zelf. Maar wat denken de anderen ervan? Meer dan vijfentwintig jaar lang stond Gerd voor de klas en buiten het seizoen werkte ze als reisleidster in het buitenland. Op een dag beslist ze om voltijds te gidsen en zo leerde ze in 2006 tijdens een van haar reizen in Portugal Patrick kennen, de bestuurder van de autocar. De vonk sloeg over, en wat later ondertekenden de tortelduifjes het contract van hun 'Casa do Largo' .

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.