FANDOM


Seizoen 4 - Aflevering 41HEADER De eerste B&B van deze hoeveweek ligt in het Oost-Vlaamse Balegem. Op een steenworp van de plaatselijke oude korenmolen ligt de gigantische boerderij van Stokerij Van Damme. Een waar monument, want de actieve landbouwstokerij is al meer dan 150 jaar in de handen van dezelfde familie en is bovendien de enige in haar soort binnen de Benelux. Hier maken Dominique, haar man Ludo en hun dochter Eva de Balegemse jenever, een erkend Europees streekproduct, en daarbuiten hebben ze hun handen vol op de boerderij met hun akkerbouw- en veeteeltbedrijf. Alsof dat nog niet genoeg is, begon het gezin 8 jaar geleden een B&B in een vleugel van de stokerij die leegstond. Drie jaar geleden brandden de gastenkamers volledig af, maar sinds een tijdje zijn Dominique en Eva er weer helemaal klaar voor om gasten te ontvangen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.