FANDOM


Seizoen 1 - Aflevering 1HEADER Het Tactisch Interventieteam van Melbourne bestaat uit hoogopgeleide agenten, die zowel slim, strategisch en technologisch onderlegd zijn. Ze werken de klok rond en deinzen voor niets terug. Vandaag komen ze tussen in een uit de hand gelopen ruzie bij een pas gescheiden koppel. Zij vechten schaamteloos voor hun twee dochtertjes. Sergeant Lawson kan de gemoederen bedaren en keert terug naar de basis. Daar staat hem een verrassing te wachten, want vanaf nu zal hij samen met inspecteur Kerry het team moeten leiden. Lawson laat duidelijk merken dat haar komst hem niet bevalt, maar Kerry laat zich niet afschepen. Ook nieuwkomer Michael worstelt om zijn plaats binnen het team te veroveren. Hij wacht op een kans om zich te bewijzen . Intussen bevrijdt Josh twee meisjes uit een wagen die over een klif hangt. Wanneer hij geen remsporen ziet, besluit hij dat de vader zijn dochters wou vermoorden, waardoor de stoppen bij hem doorslaan en hij de man te lijf gaat.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.