FANDOM


Template:Header S Lori Brownell, een zestienjarig meisje uit Le Roy in de Amerikaanse staat New York, heeft een doodnormaal, gelukkig tienerleven. Tot ze midden 2011 flauwvalt tijdens het sporten en een paar dagen later last krijgt van vreemde zenuwtrekken. Vreemd genoeg is Lori niet het enige meisje op school dat plots tics heeft. Hier en daar duiken nieuwe gevallen op en het stadje wordt nationaal nieuws. Wat de meisjes hebben, lijkt sterk op het syndroom van Gilles de la Tourette, een zenuwstoornis waardoor iemand ongecontroleerde spierbewegingen en geluiden maakt. Maar Tourette is een genetische ziekte en statistisch is het zelfs onmogelijk dat in zo'n kleine gemeenschap, zoveel mensen tegelijk Tourette zouden krijgen. Verschillende dokters en experten houden zich met het bizarre fenomeen bezig, maar hun diagnoses lopen uit elkaar. Is het psychisch? Is het een georganiseerde studentengrap of zit er 'letterlijk' iets in de grond in het stadje Roy?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.