FANDOM


Seizoen 3 - Aflevering 3HEADER Slaapspecialisten, zoals de Brit Ian Smith, zijn het erover eens: door stress en een jachtig leven komen slaapstoornissen vaker voor. Slaapklinieken worden de jongste jaren dan ook overspoeld door mensen met allerlei slaapstoornissen. Enkele slechte slapers laten camera's toe in hun slaapkamer. Tom Burbeck heeft regelmatig nachtmerries die hem zelfs bijna zijn leven hebben gekost. Hij kroop uit het raam van zijn zolderkamer en viel tien meter naar beneden. Gelukkig overleefde hij zijn avontuur. Ook David Derwin is bang telkens hij gaat slapen. Niet voor zichzelf, maar voor zijn vrouw. Soms praat hij alleen maar of begint hij te roepen en te tieren. Maar soms haalt hij uit en schopt en slaat hij zijn vrouw Vicky. Christian Price heeft misschien wel de meest gênante slaapstoornis van allemaal: hij lijdt aan sexsomnia.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.