FANDOM


Seizoen 3 - Aflevering 5HEADER Aurelien heeft hyperthymesia: hij beschikt over een supergeheugen. Er zijn maar twintig mensen in de hele wereld gekend met deze ziekte. Alles weten en niets vergeten: is het een zegen of een vloek? Aurelien weet niet hoe hij het doet, of hoe het komt, maar hij herinnert zich letterlijk álles. Het begon op zijn elfde en sinds die leeftijd vergat hij echt niets meer. De Amerikaanse Jill Price was één van de eersten bij wie hyperthymesia werd vastgesteld. Zij is nog straffer dan Aurelien: Jill herinnert zich alles uit haar kindertijd en dat is eigenlijk onmogelijk. Maar ze is dan ook obsessief bezig met het bijhouden van een dagboek dat nu al 50.000 pagina's telt. Wetenschappers zijn nog maar sinds een paar jaar aan het onderzoeken hoe het brein van mensen met hyperthymesia werkt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.