FANDOM


Tegen de Sterren opHEADER Seizoen 2 - Aflevering 11HEADER CompilatieHEADER Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën uit de succesvolle humoristische reeks.

Template:Header Film De toekomst van het vriendenclubje Eendracht Vooruit is in gevaar. Kapitein Eric is immers de enige die er in slaagt om de voetbalploeg in zijn leven te blijven inpassen, maar hij is dan ook niet aan het hoofdstuk kinderen begonnen. Jean-Marc en Veronique wél en zij komen handen tekort om voor hun pasgeboren drieling te zorgen. Ook voor Stef en Katia komt hun zoontje David op de eerste plaats, hoewel zij ondertussen heeft achterhaald dat mama zijn veel minder rooskleurig is dan in de damesbladen wordt voorgespiegeld. Voor Nancy en Franky, die geen kinderen kunnen krijgen, is al die baby-activiteit best pijnlijk en zij hebben besloten om te adopteren.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.