FANDOM


BinnenstebuitenHEADER

Seizoen 1 - Aflevering 34Het pand

De 18-jarige Kenny komt met zijn jongere broertje Lino op consulatie bij dokter Sara. Hij kampt met de gevolgen van een slecht verzorgde ontstoken wonde. Sara wil weten hoe de jongen de wonde heeft opgelopen, maar krijgt opvallend weinig respons. Anna Blancquaert is 64 en verloor vorig jaar haar beide borsten aan de gevolgen van borstkanker. Ze komt nu terug naar De Korf, zij het wel voor advies van een heel andere aard.

Met Vier in BedHEADER Seizoen 4 - Aflevering 44HEADER In Sint-Gillis-Waas, op een boogscheut van het ongerepte Stropersbos, pronkt de luxueuze B&B Fruithof Tack, waar Joris en Ann hun gasten graag welkom heten. Met hun fruitteeltbedrijf Tack, zijn Joris en Ann al de derde generatie telers in de familie. Het idee om ook een B&B te starten, werd geboren wanneer het koppel toch grote kamers nodig had voor hun fruitplukkers. Eén maand per jaar logeren zij er, en de andere 11 maanden kunnen gasten genieten van de rust, de gezelligheid, de vruchten en de luxe. In augustus 2011 behaalde B&B Fruithof Tack haar vierde ster, die werd uitgereikt door Toerisme Vlaanderen.

Telefacts ZomerHEADER Seizoen 3 - Aflevering 25HEADER

Dokter TinusHEADER Dokter Tinus/Seizoen 1/Synopsis van afleveringen/Aflevering 11

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.