FANDOM


BinnenstebuitenHEADER Template:HeaderI SE Willem De Baets, die sinds een paar maanden met zijn vriendin Lien in relatietherapie is bij seksuologe Els, bezwijkt langzaam maar zeker onder de druk een kind te moeten krijgen en er maar niet in te slagen. Els raadt hem aan een vruchtbaarheidstest te ondergaan. Dit onderzoek zorgt voor een nieuwe wending. Tim heeft een nieuwe patiënte die na een knieoperatie inspuitingen moet krijgen tegen flebitis. De 52-jarige Christine laat zich de aandacht van de jonge verpleger maar graag welgevallen.

Met Vier in BedHEADER Seizoen 4 - Aflevering 27HEADER In het dorpje Eben-Emael, vlak tegen de Nederlandse grens, staat de gerenoveerde burgemeesterswoning die sinds 2010 naar de naam Villa Bayard luistert. Hilde Reinders (45) en Roel Bongaerts (54) hebben hart en ziel in deze chambre d'hôtes gestoken om de vroegere sfeer aan te wakkeren. Het pand heeft vijf gastenkamers, volledig gedecoreerd met opgesmukte meubels van de vorige eigenaars. De passie van de vrouw des huizes is koken en dat demonstreert ze graag aan haar gasten die 's avonds hun voetjes onder tafel schuiven. Roel helpt waar hij kan en probeert de gasten een thuisgevoel te geven in hun B&B.

't IS ALBERTHEADER Vierdelige documentaire over de kroniek van 20 jaar koningschap Albert II. Bevoorrechte getuigen uit de politiek, de journalistiek en de intieme kring van het Hof geven hun visie op de historische feiten. Seizoen 1 - Aflevering 3HEADER Aflevering 3: Albert als man en vader
In de derde aflevering zoomt de documentaire in op Albert II als vader en zijn gezinsleven. Zo kondigde zijn zoon Filip in september 1999 zijn verloving aan met Mathilde D’Udekem D’Acoz. Dit kwam op een goed moment, aangezien het geen gemakkelijk jaar was voor de koning met de dioxinecrisis die internationale weerklank kreeg en zijn rugoperatie. Het goede nieuws is echter van korte duur, wanneer enkele weken later een boek van Mario Daneels verschijnt over koningin Paola, met onder meer de vermelding van een buitenechtelijke dochter. De bom was gebarsten, Delphine Boël een feit. De huwelijkscrisis van Albert en Paola werd zo pijnlijk in herinnering gebracht. Hoe was koning Albert als vader en wat deed dat met prins Filip, prinses Astrid en prins Laurent? Had de koning er beter aan gedaan Delphine te erkennen? En hoe kon de relatie met prins Laurent zo fout lopen?
In deze aflevering komen deze bevoorrechte getuigen aan het woord: Jean-Luc Dehaene (oud-premier), Mark Van de Wijngaert (historicus), Mario Daneels (biograaf Paola en Laurent), Yves Leterme (oud-premier) en Luc Vanderkelen (politiek commentator).

VTM Film ClassicsHEADER Template:Header Film Vlak na de moord op haar zwager ontvangt romanschrijfster Joan Wilder een pakketje van hem met daarin een schatkaart. Vervolgens wordt ze gebeld door haar zus Elaine die in Colombia ontvoerd is en pas vrijkomt als Joan de schatkaart aan haar kidnappers overhandigt. Joan begint aan een gevaarlijke reis maar wordt om de tuin geleid door een corrupte agent die ook uit is op de schat. Op het nippertje wordt ze gered door de vrijbuiter Jack Colton en samen beginnen ze aan een avontuur waarbij de kogels hun om de oren vliegen.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.