FANDOM


BinnenstebuitenHEADER Template:HeaderI SE Ken, een jonge voetballer volgt een anti-agressie cursus in De Korf. Frederik ontdekt een aantal dingen die het gewelddadig gedrag zouden kunnen verklaren. Meneer Bavo Smits zoekt iets in De Korf. Maar wat?

Met Vier in BedHEADER Seizoen 4 - Aflevering 28HEADER Nederlanders Erik Feldhaus Van Ham (58) en Tessa Van Dam Merrett (53) vertoeven al 10 jaar in België, meer bepaald in het Haspengouwse Wijer-Nieuwerkerken. De familienamen van het koppel passen perfect bij hun B&B De Kerckhem, dat vroeger de kasteelhoeve was van een adellijke familie. Het gebouw was in 2000 nog helemaal verloederd maar met veel passie staken ze hun handen uit de mouwen en maakten er een heus complex van. Maar liefst tien kamers en één torenkamer hebben ze in de aanbieding. Tessa heeft een opleiding als kok gevolgd aan de hotelschool van Hasselt en verzorgt dus het culinaire gedeelte. Erik is haar rechterhand als gastheer van hun kasteelhoeve.

't IS ALBERTHEADER Vierdelige documentaire over de kroniek van 20 jaar koningschap Albert II. Bevoorrechte getuigen uit de politiek, de journalistiek en de intieme kring van het Hof geven hun visie op de historische feiten. Seizoen 1 - Aflevering 4HEADER Aflevering 4: Het land in crisis
In de vierde en laatste aflevering keert Dany Verstraeten terug naar de grote regeringscrisis van 2010. Een formatie die meer dan 500 dagen heeft geduurd. Wat was de rol van de koning tijdens deze crisis? Gaf hij Bart De Wever en NV-A genoeg kansen? Kon hij zijn rol ten volle spelen of brachten loslippige politici de koning in moeilijkheden? Dany blikt ook terug op de gezondheidsproblemen van de koning, onder meer op zijn hartoperatie in april 2000 en zijn heupoperatie in 2007. In deze laatste aflevering komt ook het aftreden van de koning aan bod. Hoe was de sfeer in het kernkabinet toen de koning zijn ontslag aankondigde? En is prins Filip er nu eigenlijk klaar voor om zijn vader op te volgen?
In deze aflevering komen deze bevoorrechte getuigen aan het woord: Bart De Wever (voorzitter NV-A), Hugo Vanermen (hartchirurg koning Albert II), Steven Samyn (politiek redacteur De Morgen), Guy Verhofstadt (oud-premier), Johan Vande Lanotte (vice-premier), Pieter De Crem (vice-premier), baron Paul Buysse (intimus) en Mark Van de Wijngaert (historicus).

Dokter TinusHEADER Seizoen 1 - Aflevering 7HEADER Een oude liefde van Lisa keert terug naar het dorp waardoor de reeds beschadigde relatie tussen Lisa en Martinus nog meer onder spanning komt te staan. Ondertussen heeft Martinus zijn handen vol aan een dementerende vriendin van zijn tante en een visser die met een veelvoud aan kwalen de praktijk blijft bezoeken.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.