FANDOM


BinnenstebuitenHEADER Template:HeaderI SE Een koppel komt bij Sara binnen met 'iets onder de leden'. Wanneer de symptomen van de man en de vrouw steeds duidelijker verschillen, staat Sara voor een raadsel. Els moet zich voor een zaak verdiepen in een pornoverslaving.

Template:Header Film Mr. Bean is het natte, troosteloze weer in Londen beu. Hij pakt zijn koffer en camcorder en vertrekt naar de Franse Rivièra. De reis verloopt echter niet zo vlot als gehoopt. Overal waar hij komt, krijgt de eeuwig stuntelende Bean af te rekenen met waanzinnige ongelukjes en toevalligheden.Template:Header Film Bobby Bowfinger is een schaamteloze filmproducer die wanhopig snakt naar een grote doorbraak in Hollywood. Maar een carrière in de filmindustrie is moeilijk te verkrijgen zonder voldoende financiële middelen en zonder connecties. Als hij er bovendien niet in slaagt om de huidige filmster Kit Ramsey warm te maken voor de hoofdrol in zijn nieuwste filmproject, ziet de toekomst er allesbehalve rooskleurig uit. Onverschrokken beslist Bowfinger om de film alsnog met Ramsey te draaien zonder dat de man het zelf in de gaten krijgt. Vastberaden achtervolgen Bowfinger en zijn vreemde filmploeg de onwetende ster door de straten van Los Angeles. Ze leggen elke stap van Kit op beeld vast en zorgen ervoor dat hij onbewust meespeelt in een aantal belangrijke scènes. Als de gekke plannen van Bowfinger steeds uitzinniger worden, verandert het leven de nietsvermoedende acteur in een nachtmerrie.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.