FANDOM


BinnenstebuitenHEADER Template:HeaderI SE Maarten Scheenmaeckers heeft het moeilijk met het leggen van sociale contacten en volgt al enkele maanden therapie bij Frederik. Wanneer hij met een open hoofdwonde in De Korf verschijnt, wordt hij naar huisarts Sara doorverwezen. Het is het begin van een reeks andere lichamelijke klachten. Aan het team om uit te zoeken wat de oorzaak is. Moniek De Veerman heeft dan weer een ander probleem en doet iets te veel haar best om er jong uit te zien.

Met Vier in BedHEADER Seizoen 4 - Aflevering 18HEADER Ad van Gurp (53) en zijn man Erik Demaerschalck (53) verloren hun hart aan het Zuid-Spaanse dorpje Cómpeta. In 2011 besloten ze België achter te laten. Erik was zaakvoerder van drie succesvolle designwinkels en Ad was aan de slag als diabetesverpleegkundige. Ze kwamen op een keerpunt in hun leven en wilden het over een andere boeg gooien en de stress achter zich laten. In Spanje begonnen ze een nieuw hoofdstuk.

Telefacts ZomerHEADER Seizoen 3 - Aflevering 10HEADER XTC en speed zijn lange tijd veruit de populairste drugs geweest in het uitgaansleven. Maar vandaag hebben ze de baan geruimd voor designer drugs, zoals GHB en MCAT. In Groot-Brittannië is deze laatste drug een echte hype bij jongeren die vaak en vooral lang willen uitgaan. MCAT werd vroeger gebruikt als plantengroeimiddel. Het is goedkoop en wie wat van chemie kent kan het aanmaken in zijn eigen keuken of amateurlabo. De gevaren ervan zijn navenant. In 'Telefacts Zomer' gaat de cameraploeg op stap met een aantal jongeren die het hele weekend doorgaan op designer drugs. De reportage toont op een erg realistische manier wat deze drugs doen met jongeren en hoe desastreus de gevolgen kunnen zijn.

ObeseHEADER Seizoen 2 - Aflevering 5HEADER Wendy maakt kennis met Lilian. Ze is een alleenstaande moeder van vijf kinderen die al sinds haar jeugd met overgewicht worstelt. Haar moeder is zelfs aan de gevolgen van obesitas overleden. Hoewel ze nu nog redelijk gezond is, is Lilian toch erg bang dat haar kinderen hun moeder ook zullen verliezen. Simpele gezinsactiviteiten kan ze al niet meer. Bovendien staat Lilian er helemaal alleen voor. Ze verschuilt zich vaak achter een masker van positiviteit en lacht veel weg. Maar nu wil ze hier samen met Wendy verandering in brengen.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.