FANDOM


Tegen de Sterren opHEADER Seizoen 2 - Aflevering 10HEADER CompilatieHEADER Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën. Selah Sue neemt de kijker mee naar dictieland. Vandaag zingt ze de klinkers. Jeroen Meus bereidt een eenvoudig winters gerechtje. Iets wat de bomma maakte vroeger: 'salaat en wettele, met een goei klot boter'. In 'Stadion' ontvangt Tom Coninx Johan Boskamp en ex-Club Brugge trainer Adrie Koster. De communicatie België - Nederland verloopt echter wat stroef.

Template:Header Film Fons, Bernard en Bruno zijn volkstuinders en pachten samen een perceel grond. Hoewel het er in hun tuintjes dikwijls heel vrolijk aan toe gaat, zijn het in realiteit drie eenzame zielen, die om diverse redenen hun huis ontvluchten. In hun tuintjes kunnen ze kankeren op de wereld én op mekaar. Maar plots verschijnt er een nieuwe tuinder: de bloedmooie Kris. Zonder het te willen dreigt ze het uitgebalanceerde mannenwereldje helemaal te ontwrichten. Want hoewel geen van de mannen het wil toegeven, zijn ze stuk voor stuk een beetje verliefd op haar.

Dag-Gids
Vorige dag:
{{{1}}}
Volgende dag:
{{{2}}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.