FANDOM


AfleveringenHEADER Seizoen 1HEADER

 • zaterdag 13 december 2003 - zaterdag 6 maart 2004

Seizoen 2HEADER

 • maandag 31 januari 2005 - maandag 25 april 2005

Seizoen 3HEADER

 • maandag 12 maart 2007 - maandag 4 juni 2007

Seizoen 4HEADER

 • maandag 1 september 2008 - maandag 24 november 2008

Seizoen 5HEADER

 • maandag 1 maart 2010 - maandag 24 mei 2010

Seizoen 6HEADER

 • maandag 28 februari 2011 - maandag 23 mei 2011
 • maandag 3 juni 2013 - maandag 26 augustus 2013(herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 1HEADER Tijdens een vrijpartij op de achterbank van een bestelwagen vindt een koppeltje een rugzak vol drugs. De twee zien hun kans schoon om op korte tijd veel geld te verdienen en schakelen hun vriend Bart in, die de pillen voor hen verkoopt. Ondertussen wordt op een afgelegen terrein een lelijk toegetakeld lijk gevonden. Tom en Fien ontdekken al snel dat het om Hans Serneels gaat, die bekend is bij het gerecht voor drughandel en bendevorming. De pillen die het jonge koppeltje vond, gaan al snel de hele school rond. De tieners beseffen niet dat een drugbaron de jacht op hen heeft geopend om zijn waar terug te krijgen. De tijd tikt, want de drugs, die levensgevaarlijk blijken te zijn, hebben al twee slachtoffers gemaakt. Lucas laat zich meteen gelden nu hij Dany als commissaris vervangt. De samenwerking met Tom verloopt echter allesbehalve vlot.

 • maandag 28 februari 2011
 • maandag 3 juni 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 2HEADER Jimmy, die door Els vervangen wordt tot hij volledig gerevalideerd is van zijn werkongeval, krijgt een telefoontje van iemand die meldt dat hij van het gebouw aan de overkant van het commissariaat wil springen. Fien, Tom, Dani en Lukas kijken door het raam om te zien of ze de springer van daaruit kunnen spotten, maar worden samen met de andere collega's zwaar onder vuur genomen. Het is duidelijk dat de schutter wou afrekenen met Dani's team, maar op wie heeft hij het gemunt en waarom? Professioneel krijgt Lucas het zwaar te verduren en ook privé gaat het hem niet voor de wind. Tom en Fien gaan op zoek naar de sniper en rekenen hierbij op de hulp van Ronny, die terug in Antwerpen is opgedoken. Hij wil echter pas meewerken wanneer hij het officiële statuut van informant krijgt. In het gerechtshof lopen Tom en Fien Maarten De Ryck, 'de keldermoordenaar', tegen het lijf.

 • maandag 7 maart 2011
 • maandag 10 juni 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 3HEADER Op klaarlichte dag wordt een wapenwinkel overvallen. De daders schieten de eigenaar neer en gaan er met een heel arsenaal wapens vandoor. Het team van Zone Stad stelt een onderzoek in dat hen naar het kickboksmilieu leidt. Maxime Verbist, de advocaat van de van seriemoord verdachte Maarten De Ryck, neemt Fien mee naar de gevangenis als zijn assistente, zodat ze een profiel kan opstellen van De Ryck voor haar thesis. Lucas kan er niet mee lachen dat Fien zich met haar thesis bezighoudt tijdens de werkuren. Mike infiltreert in het boksmilieu om een doorbraak in de zaak te forceren.

 • maandag 14 maart 2011
 • maandag 17 juni 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 4HEADER De kledij van David Meerman vat vuur wanneer hij een sigaret opsteekt. Hij overlijdt aan zijn verwondingen. Wanneer blijkt dat het slachtoffer brandweerman was en later ook een vrouwelijke collega van hem levend verbrandt, is het duidelijk dat het om een afrekening gaat. Wie heeft het op de brandweer gemunt en waarom? Maarten De Ryck wil enkel nog meewerken aan zijn onderzoek als Fien hem mag verhoren. De stoere inspecteur is populair, want ook Lucas vraagt haar mee uit eten. Ondertussen brengt Tom een bezoekje aan meneer Veraghtert, de directeur van de school waar Toms vader heeft gewerkt. Die is niet blij met Toms visite.

 • maandag 21 maart 2011
 • maandag 24 juni 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 5HEADER De rijke toparchitect Johan De Bruyn wordt vermoord met zijn eigen kruisboog. Alles wijst op een foutgelopen inbraak, aangezien de kluis openstaat en er enkele spullen van De Bruyn zijn verdwenen. Tom en Fien verlaten deze piste echter al snel wanneer ze achterhalen dat de man recent een hoge levensverzekering afsloot en dat de echtgenote van De Bruyn een affaire heeft met een jonge collega van haar. Ondertussen verdiept Fien zich verder in Maarten De Ryck, maar Tom vreest dat de van dubbele moord beschuldigde kerel haar gebruikt. Maar als er een iemand is die Fien niet langer vertrouwt dan is het wel Lucas. Ze ontdekt dat die haar vader heeft ingeschakeld om het tot commissaris te schoppen.

 • maandag 28 maart 2011
 • maandag 1 juli 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 6HEADER Chantal Mahieu hangt buiten de was op terwijl haar twee kinderen in de tuin aan het spelen zijn. Wanneer ze de meisjes even alleen laat, probeert een onbekende man haar dochter Marthe te ontvoeren. Gelukkig rijdt Chantals man net de oprit op en verijdelt zo de kidnapping. De ontvoerder slaagt er wel in te ontsnappen. Tom en Fien onderzoeken de zaak en merken al snel dat het dossier veel complexer is dan ze konden vermoeden. De gemoederen tussen Tom en Lucas raken verhit en Fien gelooft steeds meer in de onschuld van De Ryck. Tom vreest dat ze door hem wordt gemanipuleerd.

 • maandag 4 april 2011
 • maandag 8 juli 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 7HEADER Tom waakt bij zijn moeder die in het ziekenhuis ligt, maar de dokter heeft geen goed nieuws voor de geschorste inspecteur. Fien loopt er een oud-lief tegen het lijf: paracommando Joris Kerkhofs. Even later valt die in het ziekenhuis zijn zwangere ex-vrouw Lieve en haar nieuwe vriend Marc lastig. Het dispuut mondt uit in een zware vechtpartij tussen de twee mannen. Joris slaat op de vlucht en laat een zwaargewonde Marc achter. Zonder Lukas of Dani op de hoogte te brengen gaat Fien zelf op zoek naar de man. Els denk dat Vincent aan de drugs zit en vraagt Mike een oogje in het zeil te houden.

 • maandag 11 april 2011
 • maandag 15 juli 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 8HEADER Een bestelwagen crasht op de snelweg met hoge snelheid tegen de auto voor hem. Op het eerste gezicht is het een ongeval, maar het team van Zone Stad wordt erbij geroepen wanneer het lijk van een onbekende man in het wrak wordt ontdekt. Toms schorsing wordt opgeheven op voorwaarde dat hij bij psychiater Daems langsgaat voor tien sessies conflict- en agressietherapie. Het lijk van Elise, de vriendin van Maarten De Ryck, wordt gevonden. Zij is op exact dezelfde manier vermoord als de andere twee slachtoffers van de keldermoordenaar, waardoor De Ryck vrijkomt. Ondertussen gaan Tom en Lien op zoek naar de identiteit van het lijk in de bestelwagen en onderzoeken ze wat De Sutter met de zaak te maken heeft. Hierdoor dreigt Tom de begrafenis van zijn moeder te missen.

 • maandag 18 april 2011
 • maandag 22 juli 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 9HEADER De 35-jarige An Decorte wordt 's nachts wakker van een geluid. Ze gaat naar beneden en ontdekt dat er wordt ingebroken. Zonder dat ze het ziet aankomen wordt de vrouw met een golfclub neergeslagen en 's ochtends wordt ze gewurgd teruggevonden. Tom en Fien denken in eerste instantie dat de inbreker in paniek is geslagen, maar wanneer ze ontdekken dat An getrouwd was en ten tijde van haar dood in het huis van haar minnaar verbleef, trekken ze op onderzoek uit. Fien krijgt alweer een anoniem pakketje toegestuurd, met daarin een armband. Wanneer ze een sms'je van De Ryck krijgt, vermoedt ze dat hij hierachter zit en ze zoekt hem thuis op. Wanneer Jimmy en Lukas weer samen gaan sporten, wordt de commissaris overvallen. Ondertussen krijgt Mike een onrustwekkende mail.

 • maandag 25 april 2011
 • maandag 29 juli 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 10HEADER Modeontwerper David Lemmens is in het holst van de nacht naarstig naar iets op zoek in een atelier, wanneer een gemaskerd individu plots een schaar in zijn rug plant. Tom en Fien begeven zich in de wereld van de high fashion, waar enkele afgestudeerde studenten in de aanloop naar een einddefilé alles op alles zetten om de winnende collectie af te leveren. Na de werkuren stort Fien zich in de armen van de vrijgelaten De Ryck, terwijl Lukas zich door haar vader laat intimideren.

 • maandag 2 mei 2011
 • maandag 5 augustus 2013 (herhaling)

Template:Header S Tom is helemaal in paniek wanneer hij verneemt dat de keldermoordenaar opnieuw heeft toegeslagen. Hij maakt zich immers zorgen om Fien, die hij nog steeds niet heeft kunnen bereiken. Groot is de opluchting wanneer de vermoorde vrouw een lookalike van Fien blijkt te zijn. De vrouwelijke inspecteur gelooft nog steeds in de onschuld van De Ryck, en zet de zoektocht naar de echte moordenaar verder. Wanneer ze een verdachte op het oog heeft, bijt ze zich helemaal in de zaak vast, tegen de orders van Lukas in. Die maakt zich zorgen over Fiens veiligheid en roept de hulp in van zijn rivaal Tom.

 • maandag 9 mei 2011
 • maandag 12 augustus 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 12HEADER

 • maandag 16 mei 2011
 • maandag 19 augustus 2013 (herhaling)

Seizoen 6 - Aflevering 13HEADER

 • maandag 23 mei 2011
 • maandag 26 augustus 2013 (herhaling)

Seizoen 7HEADER

 • maandag 27 februari 2012 - maandag 21 mei 2012

Seizoen 8HEADER

 • maandag 4 maart 2013 - maandag 27 mei 2013

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.