FANDOM


Seizoen 6 - Aflevering 1HEADER Tijdens een vrijpartij op de achterbank van een bestelwagen vindt een koppeltje een rugzak vol drugs. De twee zien hun kans schoon om op korte tijd veel geld te verdienen en schakelen hun vriend Bart in, die de pillen voor hen verkoopt. Ondertussen wordt op een afgelegen terrein een lelijk toegetakeld lijk gevonden. Tom en Fien ontdekken al snel dat het om Hans Serneels gaat, die bekend is bij het gerecht voor drughandel en bendevorming. De pillen die het jonge koppeltje vond, gaan al snel de hele school rond. De tieners beseffen niet dat een drugbaron de jacht op hen heeft geopend om zijn waar terug te krijgen. De tijd tikt, want de drugs, die levensgevaarlijk blijken te zijn, hebben al twee slachtoffers gemaakt. Lucas laat zich meteen gelden nu hij Dany als commissaris vervangt. De samenwerking met Tom verloopt echter allesbehalve vlot.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.