FANDOM


Seizoen 6 - Aflevering 8HEADER Een bestelwagen crasht op de snelweg met hoge snelheid tegen de auto voor hem. Op het eerste gezicht is het een ongeval, maar het team van Zone Stad wordt erbij geroepen wanneer het lijk van een onbekende man in het wrak wordt ontdekt. Toms schorsing wordt opgeheven op voorwaarde dat hij bij psychiater Daems langsgaat voor tien sessies conflict- en agressietherapie. Het lijk van Elise, de vriendin van Maarten De Ryck, wordt gevonden. Zij is op exact dezelfde manier vermoord als de andere twee slachtoffers van de keldermoordenaar, waardoor De Ryck vrijkomt. Ondertussen gaan Tom en Lien op zoek naar de identiteit van het lijk in de bestelwagen en onderzoeken ze wat De Sutter met de zaak te maken heeft. Hierdoor dreigt Tom de begrafenis van zijn moeder te missen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.