FANDOM


Seizoen 6 - Aflevering 9HEADER De 35-jarige An Decorte wordt 's nachts wakker van een geluid. Ze gaat naar beneden en ontdekt dat er wordt ingebroken. Zonder dat ze het ziet aankomen wordt de vrouw met een golfclub neergeslagen en 's ochtends wordt ze gewurgd teruggevonden. Tom en Fien denken in eerste instantie dat de inbreker in paniek is geslagen, maar wanneer ze ontdekken dat An getrouwd was en ten tijde van haar dood in het huis van haar minnaar verbleef, trekken ze op onderzoek uit. Fien krijgt alweer een anoniem pakketje toegestuurd, met daarin een armband. Wanneer ze een sms'je van De Ryck krijgt, vermoedt ze dat hij hierachter zit en ze zoekt hem thuis op. Wanneer Jimmy en Lukas weer samen gaan sporten, wordt de commissaris overvallen. Ondertussen krijgt Mike een onrustwekkende mail.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.